Järvenpäätalo hytkyy naurusta!

Koe vuoden hauskin ilta ja anna stand up-koomikoiden pidentää ikääsi jopa 20 vuodella. Ei enää silmäpusseja eikä roikkuvaa leukaa.

Nauru on tämän talven uusi hittituote.

Illan viihteestä vastaa Suomen virallinen valtakunnan tuohtuja Kaisa Pylkkänen joka lataa rakkaudella ja lämmöllä epäkorrektimmatkin ajatuksensa tiskiin lupia kyselemättä.

Mukaan heitetään myös Heli Sutela, jonka kirjoittamat elämän viisaudet ovat jääneet ihmisten huulille jo vuosikymmenien ajan sekä tv:stä, että stand up-lavoilta.

Iltaa isännöi mainio Antti Haapala. Järkkymätön lavakarisma ja lempeä pihtiote yleisön nauruhermosta ovat Antin tavaramerkkejä, eikä ote lipsu koskaan.

Kolme erilaista koomikkoa, josta varmasti jokainen löytää oman suosikkinsa. Täydellinen kombinaatio, tulit sitten nauttimaan suomalaisen stand up komiikan parhaimmistosta yksin tai vaikka pikkujouluporukalla.

Tätä iltaa muistellaan vielä joulupöydässäkin. Varaa siis paikkasi heti paikalla ja voit rentoutua. Antaa muiden ostaa joululahjat ja tehdä kaalilaatikot. Olet tehnyt jo enemmän kuin oman osasi. Tervetuloa viihtymään!

Pikkujoulutunnelmissa kun ollaan, ikäraja on K-18. Muutokset epätodennäköisiä, mutta mahdollisia. Ulkovaatteet ja varsinkin tiukat pipot jätetään eteispalveluun.

23.11.2018 klo 19:00

Esityksen kesto noin 1 h 40 minuuttia, esitys sisältää väliajan.

 

Show & Dinner klo 17:30

Liput 73,50 euroa

Lippupisteen myyntipalvelusta puh. 0600 900 900 • Puhelun hinta 1,98 €/min + mpm/pvm

Menu:

Kolatun Ruska-juustoa vihersalaattipedillä

Puolukkavinaigrettea

Savulohi-perunasalaattia

Lahden myllyn kauraa, poroa ja juureksia

Lakka-porkkanashotti

Fazerin leipävalikoima ja voita

Jäävettä

* * *

Mureaksi haudutettua nautaa ja porsasta punaviini-tattikastikkeessa

Peruna-lehtikaali-porkkanapaistosta

* * *

Puolukka-juustokakkua

Kahvia/ teetä

Ruoka-aineallergiat pyydetään ilmoittamaan -> 020 729 6395 tai myynti@jarvenpaatalo.fi

Tarjoiluvaraukset 14.11.2018 mennessä.

 

 

Kaisa Pylkkänen

Kaisa “valtakunnantuohtuja” Pylkkänen lataa lämmöllä ja rakkaudella epäkorrektimmatkin ajatuksensa tiskiin lupia kyselemättä.

Taustallaan 20-vuotinen ura käsikirjoittajana ja oman elämänsä panttivankina, Kaisa on tehnyt herneen nenään vetämisestä taidetta ja valkoviinistä ryppyvoidetta.

Vaikuttaa myös koomikkokollektiivi All Female Panelissa.

nelonen stand up

Heli Sutela

Todella kova. Mitäpä Helistä sen kummempaa satuilemaan, siinä se on. Kumman kaa -sarjalla raivasi tien tähtiin ja siellä on pysynyt. Ei päästä helpolla, mutta Helin kanssa se on ehdottoman hyvä asia.

Cv:tä tähän on kai turha ladata, koska siihen tarvittaisiin kokonaan toinen internet.

Heli Sutela stand up

Antti Haapala

Antti Haapala painoi kaasun pohjaan jo ensimmäisellä keikallaan ja kaahasi ansaitusti ohituskaistaa pitkin kellariklubeilta isoille areenoille kolaroimatta kertaakaan!

Tämä Suomikomiikan Kinder-muna paljastaa herkullisen aloituksen jälkeen aina yllätyksen ja Antin keikoilla todellisuudesta maalataan esiin hauskin mahdollinen versio.

Järkkymätön lavakarisma ja lempeä pihtiote yleisön nauruhermosta ovat Antin tavaramerkkejä, eikä ote lipsu koskaan.

nelonen stand up

Osta liput tästä

Tapahtuman järjestäjä

Stand Up Mafia

Järjestäjä pitää oikeuden muutoksiin